ΑΡΤΟΤΥΡΟΕΝΤΑ

ΑΡΤΟΤΥΡΟΕΝΤΑ

Facebook

Είσοδος ΠελατώνΗ Ιστορία Μας

Η εταιρεία μας (Λύκαρη Ο.Ε.) δημιουργήθηκε στις 30.08.2010 από τις αδερφές Ευσταθία, Κωνσταντίνα & Χρυσάφω Λύκαρη. Θεμέλιο λίθο της αποτέλεσε η 25ετής και πλέον εμπειρία της Γεωργίας Λύκαρη στη δημιουργία προϊόντων σφολιάτας αλλά και η αδιάλειπτη εμπειρία της στο χώρο της εστίασης.

Ο χώρος του εργαστηρίου μας βρίσκεται σε ιδιόκτητη εγκατάσταση και έχει κατασκευαστεί τηρώντας υψηλά πρότυπα ασφάλειας και υγιεινής. Επιπλέον, η παραγωγική διαδικασία μας βρίσκεται υπό πιστοποίηση σύμφωνα με το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας & Υγιεινής Των Τροφίμων [HACCP (Hazard Analysis & Critical Control Points)].

Οι υπηρεσίες μας εκτείνονται και στο χώρο της τροφοδοσίας εκδηλώσεων (παιδικά πάρτι, γιορτές, κοινωνικές εκδηλώσεις, εκδηλώσεις σε επαγγελματικούς χώρους κ.α.), επιπλέον της διάθεσης των προϊόντων σφολιάτας & ζαχαροπλαστικής στους κλάδους της χονδρικής και της λιανικής πώλησης,

Με πελατοκεντρικό χαρακτήρα προσπαθούμε πάντα οι δημιουργίες μας να χαρακτηρίζονται από την αυθεντικότητα, τη γνησιότητα αλλά και την ποιότητά τους, ενισχύοντας την πίστη και την εμπιστοσύνη των πελατών μας σε αυτές, δημιουργώντας παράλληλα, μία αληθινά διαχρονική σχέση, στηριζόμενη στο σεβασμό, στο ήθος και στη γνώση .